Връщане на закупен продукт

   В търговския обект намиращ се в град София,бул.Мадрид 53 или в сайта fimi2004.com  можете да купувате лесно, и при нужда да върнете лесно закупен продукт.
   В срок 15 дни от деня, в който е бил закупен или доставен от куриер, вие можете да върнете закупеният продукт, като ни уведомите на имейл fimi2004@abv.bg GSM 0898873043 или ни посетите в търговския обект София, бул.Мадрид 53.

 

Условия за връщанена продукт

   Продуктите, закупени от ФИМИ 2004 ЕООД  могат да бъдат върнати в срок от 15 дни от датата на закупуване или получаване. Продуктът, който искате да върнете, трябва да бъде в същото състояние като при доставката.

  Продуктът да бъде в оригинална опаковка, придружена от здрави производствени етикети, оригиналната гаранция, упътване, всички документи, с които е доставен.

  Продуктите не трябва да бъдат използвани, поправяни или повредени от Вас, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари няма да бъдат приети. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени.
   

   Транспортните разходите по връщане на продуктите закупени през oнлайн магазин FIMI2004.COM са  за сметка на купувача.